top of page

 Nicoline Speet

Nicoline is sinds haar 6e volop bezig met de paarden. Na een jaar op een shetlander te hebben gereden bij een paardenmelkerij kreeg ze haar eigen pony: Quito

Quito was 1 jaar oud en Nicoline 7 jaar, ondanks dat ze beide geen ervaring hadden en Quito nogal eens een eigewijsje was hebben ze het toch tot Z2 dressuur - M springen en B eventing gehaald. Met Quito heeft Nicoline meerdere keren op de Brabantse kampioenschappen meegereden en diverse clinics bij o.a. Coby van Baalen en Hans Peter Minderhout gereden.

Nicoline mocht geregeld andere pony's doorrijden in vakantie periodes en daarnaast heeft ze in 2005 voor ruim een half jaar de beschikking gehad over schoolmaster Isarco een NRPS goedgekeurde ponyhengst, waarmee ze zich gekwalificeerd had voor 4 Brabantse kampioenschappen.

Na Isarco is de 3 jarige Magic Manuela opgeleid en verkocht.

Bij de paarden, die voor het overgrote deel allemaal zelf opgeleid zijn zet Nicoline haar zege reeks voort. Zo is ze in 2011-2012 geselecteerd geweest voor de TTC trainingen in Deurne (dressuur) en in 2013 voor de HTC trainingen zuid- oost NL (eventing).


Inmiddels zijn er meerdere zelfopgeleide paarden (fokproducten) opgeleid naar de subtop dressuur of nationaal bij springen en eventing. 

Petra Speet - Brants

Petra is vrijwel altijd mee op concours als groom, daarnaast is zij degene die helpt met de jonge paarden en ook nog de nodige han en span diensten verricht. Petra helpt ook altijd mee met de hengstenkeuzes.

Paul Speet

Zijn favoriete hobby is verbouwen. Hij is dan ook degene die zich helemaal in de nieuwbouw projecten verdiept. Daarnaast helpt hij op zaterdag fysiek mee met klussen.

bottom of page